Ostoskorisi on tyhjä!

Toimitusehdot

Postitus

♦ Toimitusaika 1-5 arkipäivää, tilaustuotteet 2-8 päivää

♦ Aina ILMAINEN palautus ja vaihto

♦ Postikulut 9€, yli 200€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi

 

 

Kaikki lähettämämme tuotteet kuljettaa Posti. Voit itse valita tilausta tehdessäsi mieluisan pakettiautomaatin tai Postin noutopisteen. Olethan huolellinen että sähköpostiosoitteesi ja muut yhtystietosi ovat oikein. Jos sähköpostiosoite on väärä, emme pysty lähettämään teille tilauvahvistusta, emmekä muuta informaatiota tilauksesta. Jos huomaamme jotakin epäselvää yhteystiedoissa, otamme kyllä teihin yhteyttä. 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Suomen kypäräkeskus Oy
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna tili

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä

Klarna lasku

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

Laskutusmaksu 0,0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarna AB, yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431

Toimitusajat

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 2-5 arkipäivää. Käsittelemme kaikki tilaukset viipymättä ja mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Lähetyksen saapumisesta postiin ilmoitetaan vain kerran ja posti säilyttää saapuneita lähetyksiä 2 täyttä kalenteriviikkoa. Mikäli pakettia ei noudeta sinä aikana, posti palauttaa sen lähettäjälle.

Posti ja toimituskulut

Toimitus-ja käsittelykulut ovat minimissään 9,00 euroa jokaisesta lähetyksestä, lähetyksen suuruudesta riippumatta. Jos tilauksen suuruus ilman postikuluja on suurempi kuin 200 euroa, toimitamme paketin ilman toimituskuluja.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilattu tuote 14pv sen lunastamisesta.Palautettava tuote tulee olla puhdas, käyttämätön ja myyntikuntoinen. Ennen tuotteen palautusta tai vaihtoa, ota yhteyttä myynti@kyparakeskus.fi.

Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin. Pyrimme kuitenkin päivittämään hintoja niiden muuttuessa, sekä ilmoittamaan muutoksista ennen tilauksen lähettämistä asiakkaalle. Nettikaupassa olevat kuvat ovat suuntaa antavia, ellei tarkemmin mainittu.

Suomen Kypäräkeskus Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.

Yhteystiedot

Suomen Kypäräkeskus Oy
Y-tunnus: 2545735-7
Toimisto: Hiirosenmäentie 46, 49610 Sivatti
Sähköposti:myynti@kyparakeskus.fi
Puhelin: 050-413 4878, Henrik Laakso

Back to Top