Ostoskorisi on tyhjä!

Tietoa meistä

Suomen kypäräkeskus Oy on perustettu vuonna 2013. Meitä on kolme nuorenmielistä, eri moottoriurheilulajeja harrastavaa herrasmiestä jotka haluavat tarjota oikean kypärän juuri Sinulle.

Kypäräkeskuksen erikoisalaa on tietenkin erilaiset kypärät. Suurimmat asiakasryhmämme on mp-kypärien, crossikypärien ja mopokypärien käyttäjät.

Edustamamme merkit ovat AGV, AIROH, BELL, BOX, EVS, FOX RACING, HJC, OAKLEY, M-RACING, ROOF, SCHUBERTH, SCOTT, SHOEI, UFO, ZEUS, GOPRO, CARDO, LS2, ROSSIGNOL, UTOPIA, TROY LEE DESIGN, ONE.

Kaikki kypärämme on hyväksytty tieliikenne käyttöön Euroopassa ja niissä on ECE 22.05 hyväksyntä. Kaikki kypärät joissa on tämä ECE hyväksyntä, käyvät läpi kattavat iskutestit jotta kypärä edes pääsee markkinoille.

Älä osta markettien halpiskypäriä vaan oikea, turvallinen ja mukava kypärä, kypäräkeskukselta!

Kypärä on tärkein suojavarusteesi, panosta siihen sen mukaan!

Jos sinulla tulee kysyttävää mieleen kypärää hankkiessa, voit aina ottaa yhteyttä iloiseen asiakaspalveluumme. Olemme täällä sinua varten.

Toimitamme tuotteet verkkokauppamme kautta asiakkaalle nopeasti ja edulliseen hintaan. Yli 200e tuotteet toimitamme rahtivapaasti ja meillä on ilmainen palautus ja vaihto-oikeus 14pv kuluessa tilauksen toimituksesta. 
 

Tervetuloa huolettomille ostoksille Suomen suurimpaan kypäräverkkokauppaan.

 

Back to Top